Aan het boeken van, en deelnemen aan de activiteiten van Heroca zijn de volgende voorwaarden verbonden:

– De activiteiten kunnen plaatsvinden op een door u zelf verzorgde locatie zoals b.v. huiskamer, kantoor, sportkantine of groepsverblijf.  U bent in dit geval zelf verantwoordelijk voor het inschatten van de geschiktheid van deze locatie. In overleg kan ik voor u een locatie verzorgen, eventueel tegen meerprijs.

– De duur van de activiteit is moeilijk aan te geven en vooral afhankelijk van het aantal deelnemers. Ik streef ernaar om u minimaal 1,5 – 2 uur van dienst te zijn bij een minimaal aantal deelnemers van 10 personen.

– Beneden de 10 deelnemers is de prijs voor een proeverij in overleg vast te leggen.

– Tijdens de bierproeverijen worden proefglazen met een inhoud van +/- 150 ml bier geserveerd.

– De prijzen vermeldt op deze website zijn exclusief reiskostenvergoeding en eventueel verder daarbij vermelde kosten. De reiskostenvergoeding bedraagt €0.38 excl. btw. per kilometer afstand vanaf Arnhem centrum.

– Aan deelnemers onder de 18 en bestuurders van voertuigen worden geen alcoholhoudende dranken geserveerd.

– Een geboekte activiteit kan t/m 14 dagen van te voren kosteloos worden geannuleerd. Bij latere annulering wordt 75% van de factuur in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 48 uur van te voren wordt de volledige factuur in rekening gebracht.

– Bij een Schoon bierglas pakket ontvangt u een kortingsbon voor een bierproeverij t.w.v. €10.00. Deze waardebon is niet naamgebonden en kunt u iemand anders cadeau doen. De kortingsbon is alleen inwisselbaar bij Heroca. De waardebon geeft 1 persoon €10.00 korting op de prijs van een bierproeverij en is niet inwisselbaar tegen contanten. Per bierproeverij kunnen er maximaal 3 kortingsbonnen ingewisseld worden. U kunt alleen een kortingsbon inleveren als er meer dan 15 andere deelnemers zijn. Wanneer u een kortingsbon wenst te gebruiken dient u dit bij de boeking van de proeverij aan te geven.

– Voor gemengde gezelschappen pas ik de proeverij graag aan naar uw wens onder de volgende voorwaarden:

  • Vanaf 4 personen die geen bier drinken kan er gebruik gemaakt worden van een High Tea.
  • De prijs voor de proeverij wordt berekend enkel aan het aantal gewone  bierproevers.
  • Personen die geen bier drinken kunnen gebruik maken van alcoholvrije limonade en fruitcocktails. Maximaal 5 personen.
  • Ervaren bestuurder kunnen in overleg maximaal 1 normaal bier  mee proeven.
  • De focus van de bierproeverij ligt op de reguliere bieren. Er zal daarom verder niets besproken worden over thee, gebak, alcoholvrije bieren of fruit- en limonadecocktails.