Ik bied de volgende bierproeverijen aan:

Gevarieerde speciaalbierproeverij – LEES MEER

Gedurende deze proeverij worden er 4 bieren besproken en geproefd van verschillende typen en smaaksoorten. Deze bieren zijn vaak van de iets bekendere brouwerijen en gemakkelijk verkrijgbaar. De bieren en hun smaken zijn daarom erg toegankelijk en goed te beschrijven.

Gevarieerde speciaalbierproeverij – Gevorderde proevers – LEES MEER

Gedurende deze proeverij worden er 4 bieren besproken en geproefd van verschillende typen en smaaksoorten. Deze bieren zijn van vaak iets minder bekende brouwerijen of wat gecompliceerder van smaak en bedoeld voor de echte liefhebber. Een zeer gevarieerde smaakuitdaging.

Trappistenproeverij – LEES MEER

Beleving is een erg belangrijk aspect bij het drinken van bier, en het verhaal achter een bier speelt hierbij een grote rol. Tijdens een trappistenproeverij ontdekt u het verhaal achter deze speciale abdijbieren en beleeft u wat dit voor u betekent bij het proeven van 4 speciaal geselecteerde, en uiteenlopende voorbeelden van trappist.

‘World of Beer’ proeverij – LEES MEER

De ‘World of Beer’ proeverij neemt u mee langs de bekendste bierlanden van de wereld. Meerdere landen en culturen worden besproken en uit 4 landen proeft u een karakteristiek bier.

Deze proeverij is er net als de gevarieerde speciaalproeverij in de variaties ‘beginnende-‘ en ‘gevorderde proevers’.

Seizoensproeverij – LEES MEER

Er worden in deze seizoensgebonden proeverij 4 bieren besproken en geproefd die geheel aansluiten bij de tijd van het jaar. Zo proeft u in de herfst een bockbier en in de zomer bijvoorbeeld een Weizen. Waarom passen deze bieren nu juist zo fijn bij deze tijd van het jaar en anderen niet? En welke andere factoren behalve smaak spelen hierbij een rol?

De kosten voor alle proeverijen bedragen (Incl. BTW.):

  • Meer dan 20 proevers     € 15.95 p/p
    15 tot 20 proevers          € 19.95 p/p
    Minder dan 15 proevers (min 10)           € 21.95 p/p

 

 

De hier boven beschreven proeverijen zijn standaard voorbeelden om u een keuze te bieden. Heeft u speciale wensen dan is er in overleg veel mogelijk!

Elke proeverij is af te stemmen op de samenstelling van uw gezelschap. Zijn er deelnemers die geen bier willen of kunnen drinken? Ik houd graag rekening met uw wensen door u de volgende mogelijkheden te bieden:

1. Deelnemers die helemaal geen bier drinken. — High Tea.

De deelnemers die geen bier drinken genieten van een geheel verzorgde ‘High Tea’ terwijl de bierdrinkers genieten van de bierproeverij. Vanaf minimaal 4 personen.

Kosten: €9,95 p/p

2. Proevers die niet van bitter bier houden. — Vervanging voor bittere bieren.

Het is vaak zo dat dames andere bieren lekker vinden dan heren. Bieren die een uitgesproken bittere smaak hebben worden vervangen door een zoeter bier zoals een kriek of rosé bier. Een glas wijn is natuurlijk ook mogelijk.

Kosten: v.a. €15.95 p/p

3. Proevers die jonger zijn dan 18 of BOBs. — Alcoholvrije vervanging voor bier

-Voor de aanwezige jongeren (tussen 16 en 18) of BOBs worden er ‘bieren’ met een alcohol gehalte van 0.0% geschonken. Volledig alcohol vrij dus. Ervaren bestuurders kunnen 1 bier mee proeven.

Kosten: €12.95 p/p

– Voor de alcoholvrije proevers worden er alcoholvrije fruit- en limonadecocktails geserveerd.

Kosten: €7.95 p/p

Zie voorwaarden!